• banner_side

Vi introduserer den klassiske metallavfallsbeholderen HBS869

En allsidig og svært slitesterk utendørs parkavfallsbeholder.Denne kommersielle søppelbøtten er behandlet med anti-korrosjonsbelegg, noe som gjør den ideell for å tåle påkjenningene i ulike utendørsmiljøer.

En fremtredende egenskap ved avfallsbeholderen er den brede flair-åpningen, som muliggjør enkel og praktisk avhending av avfall.Dette er spesielt gunstig i områder med mye trafikk som parker, gater, kjøpesentre, campus og mer.Den kraftige kapasiteten til denne beholderen sikrer at den kan håndtere store mengder søppel, noe som reduserer tømmingsfrekvensen.
En fremtredende egenskap ved avfallsbeholderen er den brede flair-åpningen, noe som muliggjør enkel og praktisk avhending av avfall.Dette er spesielt gunstig i områder med høy trafikk som parker, gater, kjøpesentre, campus og mer.

Stålrammen til avfallsbeholderen er konstruert med rullede kanter, noe som gir ekstra styrke og stabilitet.Videre er den belagt med en slitesterk pulverlakk-finish, som øker motstanden mot elementene og forlenger levetiden.Den flate bardesignen til denne søppelbøtten fungerer som en avskrekkende middel mot hærverk, og sikrer at den forblir intakt og funksjonell selv i områder som er utsatt for misbruk.

Holdbarhet er av største betydning når det kommer til utendørs søppelbeholdere, og avfallsbeholderen leverer i dette aspektet.Den helsveisede konstruksjonen sikrer at den tåler tung bruk og misbruk.Den er bygget for å vare, og gir pålitelig avfallshåndteringsløsning i ulike miljøer.
I tillegg er avfallsbeholderen utstyrt med en kapasitet på 38 gallon, noe som gir god plass til å lagre søppel.Denne store kapasiteten, kombinert med motstand mot elementene, graffiti og hærverk, gjør den til et toppvalg for utendørsområder som opplever høye nivåer av avfallsansamling.

Avfallsbeholderen måler 28" i diameter og 36" i høyden, og tilbyr en kompakt, men robust løsning for avfallshåndtering.Inkludert med søppelbøtten er et ankersett, sikkerhetskabel og en plastforing, som sikrer enkel installasjon og vedlikehold.

I tillegg til avfallsbeholderen tilbyr vi en koordinerende innsamling av gjenvinningskasser.Dette gir en omfattende avfallshåndteringsløsning som muliggjør effektiv separering av avfallsmaterialer og fremmer bærekraft.

Avslutningsvis er den klassiske metallavfallsbeholderen det ideelle valget for kommersielle utendørs parkavfallsbeholdere.Dens anti-korrosjonsbehandling, brede flair-åpning, kraftige kapasitet, stålramme med rullede kanter og pulverlakk, flat stangdesign og holdbar helsveiset konstruksjon gjør den til et pålitelig valg for alle innendørs eller utendørs områder med mye trafikk.Med ekstra funksjoner som et ankersett, sikkerhetskabel og plastforing, garanterer avfallsbeholderen effektiv avfallshåndtering og holdbarhet.


Innleggstid: 22. september 2023